Nyhetsarkiv Drift og Service

357 resultater

357 resultater funnet med valgt filtrering
  1. Reduksjon av matsvinn i Næringslivets hus

    NHO, Matvett og vårt medlem Compass Group starter i dag bærekraftprosjektet; «NHO beste praksis kantine 2.0» med fokus på reduksjon av matsvinn i Næringslivets hus! Samarbeidsprosjektet vil vare i 12 måneder og målet er å redusere matsvinn med 30 prosent, samt øke bevisstheten blant ansatte.

  2. Kurs i hovedavtalen

    Det har i dag vært et kurs som ga opplæring i hovedavtalen. Dette skjer i regi av prosjektet Ren Tilstedeværelse som NHO Service Handel og NAF er sammen om.

  3. Hverdagsmatens riddere

    Drep meg, herre konge, men ikkje med graut, sa skalden Halle da Harald Hardråde ville tvinge i ham grøt som straff for hans spottevers, da kjøttfatet gikk tomt for tidlig. Den munnrappe replikken reddet livet til skalden, og huskes tusen år senere. Diskusjoner rundt kosthold og kjøttmengder er med andre ord ikke noe nytt.

  4. Hvorfor partsamarbeid er lønnsomt

    Hvordan partssamarbeid bidrar til lønnsomme, produktive og gode arbeidsplasser, var tema for forsker Inger Mari Hagen fra AFI, Oslo Met, i dag i prosjektet Ren Tilstedeværelse som NAF og NHO Service og Handel er sammen om.

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?