NHO Service og Handel

Innhold

Europas største satser på Ringer i Vannet

Jobben består i redde det som reddes kan av verdier. (Foto: ColourBox.com

Vår medlemsbedrift Polygon er ledene i Europa på å forebygge, kontrollere og begrense skader etter vann, brann og klima. Her er store karrièremuligheter. Nå satser konsernet på å gi mange med hull i CV-en en mulighet gjennom Ringer i Vannet.

Polygon har i disse dager underskrevet en konsernavtale med Ringer i Vannet. Ringer i Vannet er en medlemsfordel og rekrutteringsmetode for NHO-bedrifter som årlig leder til fast jobb for over 1.500 mennesker. Se mer om ordningen her.

- Polygon har en ambisjon å være skadesaneringsbransjens ledende aktør på sosialt samfunnsansvar. Som en del av programmet “Vårt ansvar” ønsker vi å ta vare på våre medarbeidere, men også gi muligheter til de som har møtt noen utfordringer i arbeidslivet, sier Jeanette Vannebo som er HR-leder i Polygon AS.

- Med Ringer i Vannet får vi store muligheter. Det viktigste er at vi som selskap får muligheter til å rekruttere motiverte og engasjerte medarbeidere. Samarbeidet og oppfølgingen vi får av Ringer i Vannet gir oss en trygghet på god kvalitet i prosess og oppfølging, sier Vannebo.

Polygon er en global ekspert og europeisk markedsleder innen skadebegrensning. Bedriften opererer på tre kontinenter og i 13 land med nær tre tusen medarbeidere som forebygge, kontrollere og begrense skader etter vann, brann og klima. Polygons innovative og skreddersydde løsninger kombinerer mennesker, kompetanse og teknologi for et bredt kundespekter. Mer om bedriften her.

Polygon er kåret til Årets Servicebedrift 2017. Mer her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt