NHO Service og Handel

Innhold

Selger Recover Nordic til oppkjøpsfond

Nyhet, FDV, Skadesanering

Publisert

tre personer foran recovers logo

Fra venstre: Salgs- og markedsdirektør Espen Karsrud, kvalitets- og HMS-leder Marianne Mikkelsen og administrerende direktør Vegar Kristoffersen

Recover Nordic har gjennomført 17 strategiske oppkjøp og blitt helnordiske gjennom oppkjøp av markedslederen i Finland det siste året. Nå har eieren Agilitas inngått en avtale om å selge Recover Nordic til det nordiske oppkjøpsfondet EQT.

Vårt medlem Recover er del av et nordisk selskap med en ledende posisjon i Norge, Sverige, Danmark og Finland, med over 2.100 ansatte fordelt på 104 forskjellige lokasjoner.

Bedriften hadde samlet i fjor mer enn 94.500 prosjekter og hjalp husstander og bedrifter raskest mulig med å komme «tilbake til hverdagen».

Recover Nordic har hatt et stort fokus på digitalisering og bærekraft de siste årene. Digitalisering av leveransemodellen er viktig for økt effektivitet og bedre kundetilfredshet. Bedriften har en klar bærekraftsagenda, bygget på fire av FNs bærekraftsmål: «Stoppe klimaendringene», «Ansvarlig forbruk og produksjon», «Bærekraftige byer og samfunn», og «Likestilling mellom kjønnene».
Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!