NHO Service og Handel

Innhold

Servering, kantine og matomsorg

Velkommen til våre sider for kantiner, catering og matomsorg. Her får du oversikt over våre bedrifter, statistikk og bransjenyheter.

Siste nytt:

  1. Nyhet, Næringspolitikk, FDV, Kantine matsvinn, miljø, fdvpolitikk, kvalitet

    Tiltak som "gratis restemat i kjøledisk" halverte matsvinn i NHO

    NHO kuttet matsvinnet med hele 47 prosent første uka. Satsingen skjer i samarbeid med vår medlemsbedrift Eurest og Matvett.

  2. Nyhet, FDV, Kantine kantine, miljø, kvalitet, fdvpolitikk

    Kjøkkenteamet på Forus har klart noe stort

    Vår medlemsbedrift Coors kjøkkenteam på Forus har vunnet Q-Meierienes Matredderpris.

  3. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet, miljø, Fdvpolitikk

    4 av 10 kantiner lykkes

    Tall fra Østfoldforskning viser at det kastes 29.000 tonn spiselig mat fra hoteller, kantiner, restauranter og servicehandel. Men mange er på god vei mot bedring. Over 4 av 10 kantiner har nådd sin målsetting om å kaste mindre mat.

Digital Matkontroll er en medlemsfordel. Få full oversikt, bedre omdømme, kutt kostnader og vær topp forberedt om du får tilsyn på besøk.

En rekke bedrifter i NHO Service og Handel forplikter seg til å reduserer matsvinn.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!