NHO Service og Handel

Innhold

Servering, kantine og matomsorg

Velkommen til våre sider for kantiner, catering og matomsorg. Her får du oversikt over våre bedrifter, statistikk og bransjenyheter.

Siste nytt:

  1. Nyhet, FDV, Kantine miljø, kvalitet

    Først i Norge med å klimaberegne menyen

    Som første restaurant i Norge klimaberegner nå vår medlemsbedrift Sodexo alle varmretter selskapet serverer i personalrestauranten hos DNB. Det vil si at gjestene kan se på menyen hvor stor mengde CO2-utslipp en lunsjrett av kjøtt-, fisk- og vegetar bidrar til.

  2. Nyhet, Medlemscase, FDV, Kantine nyttmedlem, seriøst arbeidsliv, sosialt entreprenørskap

    Noe av det største som kan skje

    -Ved siden av å få barn er dette det største om har skjedd meg i livet, sier Ragnhild Slettner. Hun har skapt jobb og nytt liv for 25 flyktninger i mathallen Vippa på Akershusstranda i Oslo.

  3. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd, Sykehus og klinikker, Sykehjem og hjemmetjenester, Kantine helseogvelferd, helsepolitikk, kvalitet

    - Matlukt alene løser ingenting

    -Inspirasjonsdager på enkeltstående sykehjem gir ikke varige endringer og målbare resultater i matomsorgen, skriver, Sigrid Helen Lucassen i Dagsavisen. Hun er kokk og kostøkonom, og arbeider som assisterende kjøkkensjef i et produksjonskjøkken.

Digital Matkontroll er en medlemsfordel. Få full oversikt, bedre omdømme, kutt kostnader og vær topp forberedt om du får tilsyn på besøk.

En rekke bedrifter i NHO Service og Handel forplikter seg til å reduserer matsvinn.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!