NHO Service og Handel

Innhold

Digital Matkontroll gir økt lønnsomhet!

Nyhet, Medlemsfordel, Kantine

Publisert

Du sparer tid, effektiviserer driften og får økt lønnsomhet på kjøkkenet. NHO lanserer nå Digital Matkontroll med nærmere 50 prosent rabatt for medlemsbedrifter.

Du sparer tid, effektiviserer driften og får økt lønnsomhet på kjøkkenet. NHO lanserer nå Digital Matkontroll med nærmere 50 prosent rabatt for medlemsbedrifter.

Matilsynet har godkjent nye, nasjonale retningslinjer for god hygienepraksis for bransjer som serverer mat. De nye reglene er implementert i Digital Matkontroll som NHO nå lanserer med 50 prosent rabatt for medlemsbedrifter.

Bestill systemet her
De nye nasjonale retningslinjene for god hygienepraksis retter seg mot hoteller, restauranter, kantiner, catering, institusjoner og andre som serverer mat. Retningslinjene er utarbeidet i samarbeid med NHO Service og NHO Reiseliv. Dette erstatter retningslinjer fra 1997/98.

De nye reglene er lagt inn i Digital Matkontroll. Dette er den norske varianten av eSmiley som gir deg et effektivt og enkelt internkontrollsystem (IK-mat).

NHO Reiseliv og NHO Service har samarbeidet med eSmiley og Mattilsynet for å få på plass systemet og gjøre dette best mulig tilpasset norske forhold. Målet er å bedre integrere standarder i de profesjonelles kjøkken.

Systemet gjør det slutt på bruk av penn og papir. Du blir online og sparer tid og penger. Samtidig får du det mest brukte systemet for mattrygghet og god hygiene i Norden. Over 9.000 kjøkken bruker i dag systemet i Danmark. Systemet blir løpende oppdatert. I Norge er markedet på 14.000 kjøkken i hotell, restaurant, kantine, fastfood og storhusholdning.

Digital Matkontroll blir skreddersyddd dine behov av eSmileys eksperter som har høy kompetanse på fagfeltet. Du kjøper dette garantert billigst gjennom NHO-systemet.

Bestill systemet her

Godt fornøyd

Tommy Grøn er senior kategorileder innkjøp for mat og drikk i Toma Gruppen AS. Han  gode erfaringer med systemet.

- Vi har testet ut og benytter i dag Digital Matkontroll og har gode erfaringer etter 1,5 års bruk. Vi har spart tid og penger, sier Tommy Grøn.

Lytt til andre erfaringer:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!