NHO Service og Handel

Innhold

Innovative, digitale løsninger ga forvarskontakt

Nyhet, FDV, Kantine

Publisert

kantinekontrakt

Eurest og FLO ser frem til oppstart 1.november. Fra venstre Christian Lind, Stig Andre Kristiansen og Nina Bruun Taule i Eurest, Torstein Lidtveit Øygarden og Judit Dahl fra FLO og Roger Røsnes fra FPVS.

Forsvaret har signert avtale med Eurest om drift av samtlige velferd- og lunsjkantiner over hele landet. Kontrakten er verdt 900 millioner kr. over 7 år.

Avtalen innebærer også drift av messeforpleining på Kolsås og kafeen på Akershus Festning. Eurest AS, som er en del av Compass Group, fikk full score på alle kvalitetskriterier i anbudsrunden. Konsept og promotering for å nå de velferdsmessige mål rundt ivaretakelse av de vernepliktige ble særlig vektlagt.

Skreddersydde konsepter

- Sett opp mot konkurrentene har Eurest tilbudt konseptene som anses å treffe målgruppen best, med blant annet innovative digitale løsninger, inkluderende aktiviteter i velferdskantinene og gode promoteringstiltak. De fremstår som en sikker leverandør med gode verktøy for kvalitetssikring av alle ledd i leveransen, sier Torstein Lidtveit Øygarden, Sjef FLO Strategiske anskaffelser i forsvaret i en pressemelding.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!