NHO Service og Handel

Innhold

Overtar Fazer Food Services

Nyhet, FDV, Kantine

Publisert

logo

Compass Group PLC er et globalt selskap innen måltidsrelaterte tjenester, som nå overtar Fazer Food Services for 475 millioner €. Den norske delen av selskapet er medlem i NHO Service og Handel.

Fazer Food Services er en stor leverandør av måltidsrelaterte tjenester i Norden. I 2018 hadde selskapet inntekter på ca. 600 millioner €, med virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Danmark og i flere sektorer inkludert Næring og Industri, Utdanning, Helse og omsorg, Eldreomsorg og Forsvar.

Transaksjonen vil styrke Compass Groups eksisterende tilbud og vil gjøre det mulig for selskapet å skape mer attraktive og innovative løsninger for kunder og forbrukere. De to selskapene deler et tydelig fokus på mat av høy kvalitet, enestående kundeservice og satsing på bærekraftige løsninger.

Compass Group har hovedkontor i Storbritannia og virksomhet i rundt 45 land. Med sine 600 000 ansatte på verdensbasis og 5,5 milliarder måltider servert årlig, er selskapet en av verdens ledende leverandører innen måltidsrelaterte tjenester. Compass Group opererer under en rekke varemerker på det nordiske markedet, inkludert Eurest, Chartwells, Medirest, ESS og Levy Restaurants.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!