NHO Service og Handel

Innhold

Kokker fra medlemsbedrifter stiller sterkt på landslaget

Nyhet, FDV, Kantine

Publisert

Kokkelandslaget

Fra venstre: Thomas Ekenes-Fosback, Inger Renathe Østmo, Christian Mathiassen, Sara Osuma Maalø, Christopher Jarodd, Anita Stene (Foto: NKL)

Det norske kokkelandslaget i Community Catering er tatt ut. 4 av 6 kokker kommer fra våre medlemsbedrifter. Nå har de OL og VM-deltagelse i sikte.

Seks kokker, tre kvinner og tre menn, er tatt ut på det norske kokkelandslaget i Community Catering. Den første konkurransen blir i februar 2020. Det betyr at OL og VM er i sikte. Foruten manager og kaptein, er det fire andre kokker på laget. Deltakerne må ha fagbrev som kokk eller konditor, eller som institusjonskokk, og være medlem i Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL). Deltakerne på det norske kokkelandslaget Community Catering ble gjort kjent under NM i kokkekunst i Trondheim 26 -27 sept. 

Laget ser slik ut:
  • Manager: Anita Stene, Eurest / Compass Group, Oslo.
  • Kaptein: Thomas Ekenes-Fosback, Grilstad Storkjøkken.
  • Inger Renathe Østmo, ISS, Oslo.
  • Sara Osuma Maalø, Hegstad & Blakstad, Trondheim.
  • Christian Mathiassen, Toma, Sandnes.
  • Christopher Jarodd, bRest, Oslo.

Eurest / Compass Group, ISS, Toma og bRest er medlemmer av NHO Service og Handel.

Kokkelandslaget

Christopher Jarodd fra bRest (Foto: Elisabeth Strøm)

Veldig Stolt

Ivar Villa, som er gründer og daglig leder for vår medlemsbedrift bRrest, er stolt over kokk Christopher Jarodd.

– Vi er stolte og glade over å ha deltakere på det første norske kokkelandslaget for bransjen. For oss i bRest er dette en ekstra bonus, og en motivasjonskilde i vårt daglige arbeid. For oss som legger så mye vekt på menneskene som står bak maten som serveres, er det en anerkjennelse å få være med på denne satsingen, sier Ivar Villa.

– Det er en mye større faglig utfordring å arbeide med Community Catering enn å drive med såkalt kommersiell matlaging og servering. Det er alltid mye enklere å lage mat til nye gjester hver dag – slik man gjør på restauranter og vanlige spisesteder. Vi har de samme gjestene hver dag, og det stiller store krav til variasjon, mangfold, ernæring og økonomi hos våre dyktige kokker, sier Villa.

Mer om saken på horecanytt.no

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!