NHO Service og Handel

Innhold

Serveringsbransjen tar grep om matsvinnet

Nyhet, FDV, Kantine

Publisert

matsvinn

Der mye penger å hente på å forhindre dette.

Over 1.700 serveringssteder er nå med i satsingen i tillegg til en rekke leverandører. Det er på tide med en felles samling for faglig oppdatering, erfaringsutveksling og inspirasjon til videre arbeid. VELKOMMEN TIL FAGLIG FORUM I KUTTMATSVINN.

Velkommen til en felles samling for faglig oppdatering, erfaringsutveksling og inspirasjon til videre arbeid.

Meld deg på og få vite mer om:
• Resultater og effekt av å redusere matsvinn
• Beste praksis-eksempler og kåring av beste tiltak
• Skråblikk utenfra – hvorfor er KuttMatsvinn2020 viktig?
• Fremtidens gjester – hvordan vil de bidra til å nå målet?

Dette skjer på Norges Varemesse, Lillestrøm, som del av FOODSCAPE. Det er GRATIS å delta.

Meld deg på via lenken nedenfor innen 1. oktober. Kan du også varsle andre i din virksomhet som du mener bør delta for å få inspirasjon i det videre arbeidet med å kutte matsvinnet med 20 prosent innen 2020.

Meld deg på her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!