NHO Service og Handel

Innhold

Styrker seg med 30 kantiner og 50 ansatte

Nyhet, FDV, Kantine

Publisert

lederne

Fra venstre; Frode Standahl, Erland Ødegården, Kjell Ivar Gudbrandsen og Region Direktør i AB Solutions Øst, Nils Øyvind Hillestad

Bare 16 år gamle startet Frode Standahl og hans bror egen bedrift. Nå har AB Solutions over 1000 ansatte og styrket seg med 50 nye ansatte i 30 kantiner ved å overta Beet Kantiner AS.

Beet Kantiner AS ble startet i 2002 av kokkene Erland Ødegården og Toril Tønsberg. I ettertid har Kjell Ivar Gudbrandsen, som også er utdannet kokk, kommet inn som daglig leder. Sammen har de bidratt til å bygge opp selskapet som nå sysselsetter 50 ansatte i 30 kantiner.

Med mottoet «kjærlighet til råvarene» har BEET fått et solid fotfeste i Oslo-området. Selskapet har de siste årene hatt en fin og jevn vekst og vil i år passere 50 mill. i omsetning.

Eierne av BEET Kantiner AS blir med i den videre satsingen og vil fortsette i sine funksjoner til glede for kunder og ansatte.

AB Solutions er en norsk grunder bedrift som ble startet av Frode Standahl og hans bror i 1991, bare 16-17 år gamle.

-Vår strategi er fortsatt å være privateiet, hands on på den daglige driften, tenke langsiktig, øke kompetansen til de ansatte, skape trygge arbeidsplasser samt sikre fornøyde og langsiktige kundeforhold, sier Frode Standahl, administrerende direktør i AB Solutions.

Vår medlembedrift AB Solutions omsatte for ca. 340 mill. i fjor og vil med oppkjøpet av BEET Kantiner AS passere 400 mill. i 2018. Bedriften er etablert i Bergen, Oslo og Stavanger, har 1000 ansatte og  leverer tjenester innen kantine, renhold, hotell, vaktmester/eiendomsservice og resepsjon. Mer om bedriften 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!