NHO Service og Handel

Innhold

Fra høsten 2018 er det mulig å ta fagbrev på jobb

Nyhet, FDV

Publisert

eiendomsdrift

Foto: Coor

Vår medlemsbedrift Coor Norge er godt eksempel på bedrifter som legger til rette for å ta fagbrev på jobb.

Fagbrev på jobb er en ny ordning der personer som er i lønnet arbeid kan bli realkompetansevurdert, få opplæring på arbeidsplassen og ta fagbrev på grunnlag av dette. Den nye ordning ble godkjent av Stortinget i vår og målet er å gjøre det lettere for voksne med litt arbeidserfaring å formalisere kompetansen sin uten å måtte miste lønnen.

Coor Norge innfører nå ordningen og åpner for å ta fagbrev som byggdrifter eller institusjonskokk samtidig som man står i jobb.

Coor Norge har et Centres of Excellence for mat og for eiendom som leder dette prosjektet. Med fagbrev i lommen stiller man sterkere på fremtidens arbeidsmarked fordi krav til formell kompetanse er økende både fra kunder og myndigheter. Samtidig blir man enda tryggere i rollen sin og får ny, oppdatert kompetanse.

Mer om satsingen i Coor

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!