NHO Service og Handel

Innhold

Slik slipper du å ligge våken om natten i frykt for alt som kan gå galt

Nyhet, FDV, Renhold og Eiendomsservice

Publisert

Morten Frøid

Driftslederens hverdag kan ta flere retninger, fra «mareritt» til drømmeaktige situasjoner, mener Morten Frøid i Norsk Gjennvinning.

Hvordan kan du som driftsleder skape en arbeidsplass der alt går som det skal? Der du slipper å ligge våken om natten i frykt for alt som kan gå galt?

Om Bygg Ren Verdi 2019

  • Den 8. til 10. mai samles renhold, eiendomsdrift og forvaltning av bygg til konferansen & messen Bygg Ren Verdi på Color Lines skip Oslo-Kiel tur/retur.
  • Bygg Ren Verdi tar sikte på å samle rundt 500 deltakere fra offentlig og privat sektor, og er åpen for alle interesserte. For mange er dette årets happening, der bransjeutvikling og kunnskapsdeling står sentralt.

Meld deg på

Dette er tema for direktør Morten Frøid i Norsk Gjenvinning når han går på scenen under konferansen & messsen Bygg Ren Verdi 8.-10. mai. NHO Service og Handel er en av arrangørene.

Morten Frøid snakker om "driftslederens drøm" der det er god flyt i alle prosesser og oppgaver blir løst på løpende bånd. Han mener at det er mulig å gjøre drøm til virkelighet, hvis du tar de riktige grepene.

Morten Frøid bruker gjenvinning som eksempel og tar for seg faktorer som å tilfredsstille myndighetenes krav til HMS og ytre miljø, kildesorteringsgrad (dvs. kvalitet), hvordan få til prosesser der alt flyter som det skal, brukervennlige løsninger, tilpasninger til bransjebehov, bruk av digitale tjenester og andre smarte løsninger, dokumenterbare resultater, og sist men ikke minst, hvordan du kan bruke et minimum av tid på rapporter og statistikker.

Dette blir bare et av mange spennende foredrag, en stor utstilling, fagdebatt, sosialt samvær, latter og glede.

Meld deg på Bygg Ren Verdi, der hele bransjen samles 8.-10. mai på Color Lines ferge Oslo-Kiel.

Meld deg på her

Program

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!