NHO Service og Handel

Innhold

Skadesanering

Velkommen til sidene for bedrifter innen skadesanering.

Siste nytt:

 1. Nyhet, Bemanning og rekruttering, FDV, Skadesanering seriøst arbeidsliv, kompetanse

  Dfind, Manpower, Academic Work og Recover Nordic vant heder

  Manpower og Academic Work stakk av med de gjeveste prisene da bemanning- og HR-bransjen ble feiret på arrangementet The Hunt 2019 denne uken.

 2. Nyhet, Skadesanering kvalitet

  Ny standard for å løse fuktproblemer

  Hvordan bør fuktskader utbedres, og når er det egentlig tørt nok? Kranglene om dette er mange, dyre og ressurskrevende. Det som skal bidra til å rydde opp er den nye norske standarden NS 3515.

 3. Nyhet, FDV, Skadesanering

  Lanserte nye verktøy for bransjen

  Det var stinn brakke da skadesaneringsbransjen i NHO Service og Handel i dag lanserte en ny og revidert versjon av de verktøy som skal til for å utbedre skader som for eksempel oljeskade, asbestskade, vann- og fuktskader.

NHO SH organiserer 11 selskaper innen skadesanering med ca. 1.585 årsverk, som omsatte i 2017 for 2,54 mrd.kr (+5,8 % ). Bedriftene utbedret 75.700 skader fordelt på 61.295 hovedprosjekter i 2017 (+ 13%).

Ny og  revidert standard lanseres i februat 2019.  Bransjestandard Skadesanering tar for seg alle oppgaver som gjøres i en skadesaneringsprosess.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!