NHO Service og Handel

Innhold

Skadesanering

Velkommen til sidene for bedrifter innen skadesanering.

Siste nytt:

 1. Nyhet, FDV, Skadesanering

  Lanserte nye verktøy for bransjen

  Det var stinn brakke da skadesaneringsbransjen i NHO Service og Handel i dag lanserte en ny og revidert versjon av de verktøy som skal til for å utbedre skader som for eksempel oljeskade, asbestskade, vann- og fuktskader.

 2. Nyhet, FDV, Skadesanering kvalitet

  Skadesanering lanserer ny bransjestandard

  NHO Service og Handel lanserer 5. februar en ny bransjestandard for skadesanering som kan gi stor samfunnsgevinst.

 3. Nyhet, FDV, Skadesanering kvalitet, fdvpolitikk

  Bransjestandarden for skadesanering ivaretar kulturminner

  Når ulykken først skjer er det avgjørende at profesjonelle aktører innen skadesanering raskt kommer i gang med å begrense skadene. Den nylig reviderte bransjestandarden for skadesaneringsbransjen og forsikringsselskapene sikrer at dette skjer på beste måte.

NHO SH organiserer 11 selskaper innen skadesanering med ca. 1.585 årsverk, som omsatte i 2017 for 2,54 mrd.kr (+5,8 % ). Bedriftene utbedret 75.700 skader fordelt på 61.295 hovedprosjekter i 2017 (+ 13%).

Ny og  revidert standard lanseres i februat 2019.  Bransjestandard Skadesanering tar for seg alle oppgaver som gjøres i en skadesaneringsprosess.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!