NHO Service og Handel

Innhold

Fronter arbeidsmiljø og bærekraft i skadesaneringsbransjen

Nyhet, FDV, Skadesanering

Publisert

tre personer foran recovers logo

Fra venstre: Salgs- og markedsdirektør Espen Karsrud, kvalitets- og HMS-leder Marianne Mikkelsen og administrerende direktør Vegar Kristoffersen

Recover Nordic AS fronter arbeidsmiljø og bærekraft i skadesaneringsbransjen. Bedriften har nå fått et løft i miljø- og kvalitetsarbeidet.

Recover Nordic  er en stor aktør innen opprydding og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader. Firmaet er tidligere sertifisert etter ISO 9001 for kvalitet og 14001 for miljø, og i årets revisjon ble omfanget utvidet til ISO 45001 for arbeidsmiljø.

Administrerende direktør i Recover Vegar Kristoffersen forteller at bakgrunnen for å velge ISO-sertifisering er ønsket om å få et kvalitetsstempel på miljø- og kvalitetsarbeidet.

- Recover har gjennomgått en transformasjon og en vekst de siste tre-fire årene, og vi har jobbet veldig grundig med prosessene våre. Alle ansatte har vært involvert i arbeidet med å beskrive hvordan vi skal løse våre oppgaver på beste måte. Det har vært mye læring på tvers i hele organisasjonen. Dette gir en veldig bra effekt for en virksomhet som vår, som består av nærmere 60 avdelinger spredt over store deler av landet med til sammen drøyt 1000 mennesker. Fra nord til sør har vi kommet tettere sammen gjennom dette arbeidet, sier Kristoffersen

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!