NHO Service og Handel

Innhold

Bransjestandard Skadesanering

PC med fastnøkkel

Foto: ColourBox.com

En arbeidsgruppe med representanter fra medlemsbedrifter i Nettverk for Skadesanering i NHO Service og Handel, samt medlemsbedrifter i Finans Norge, ferdigstilte i 2017 den tredje revisjonen av Bransjestandard for Skadesanering.

Standarden tar for seg så godt som alle oppgaver som gjøres i en skadesaneringsprosess og inkluderer også en tilhørende prismodul.

I forbindelse med siste revisjon er prosedyren for oljeskader til grunn og tiltaksplanen i denne forbindelse, revidert i samarbeid med Miljødirektoratet og Kystverket. Det er også i samarbeid med Riksantikvaren utarbeidet og inkludert en ny bransjestandard og to tiltaksplaner for Kunst og Kultur (kulturminner). Se omtale

Standardene er nå overført til Excel og gjort svært brukervennlig. De er tilgjengelig for alle medlemsbedrifter innen Nettverk for Skadesanering i NHO Service og Handel,  samt for forsikringsselskaper som er medlem av Finans Norge.

Bedrifter som ønsker dette verktøyet
kan ta kontakt med Lasse K. Tenden
tlf. 93091100
Epost: lasse.tenden@nhoservice.no  
Medlemmer i Finans Norge må henvende seg dit for tilsvarende tilgang.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!