- Det er faktisk pappas skyld. Han er snill, kreativ, uredd og så er han alkoholiker

Nyhet, Frisør og velvære

Publisert

Diana Jakobsens og Kry Frisør

Diana Jakobsens og Kry Frisør i Bodøs salg av respekt-armbånd har fått mye oppmerksomhet. Inntektene gårtil Kirkens Bymisjon. Foto: Victoria Finstad

- Det er faktisk pappas skyld. Han er snill, kreativ, uredd og så er han alkoholiker. Slik starter eier og leder Diana Jakobsen i Kry Frisør. Hun skriver i sin blogg om hvorfor hun brenner for Kirkens Bymisjon.

Vår medlemsbedrift Kry Frisør i Bodø har en driftig eiere og daglig leder, Diana Jakobsen. Hun forteller om sin bakgrunnen og engasjement for Kirkens Bymisjon.

– Pappa gikk fra å ha angst for å leve til ikke å ville dø. Da jeg ble mor sa han at han iallfall skulle leve til de kunne si bestefar. Så da lærte jeg dem å si det veldig fort, forteller hun i bloggen.

Diana Jakobsens har hjulpet Kirkens Bymisjon gjennom flere år. I fjor kjøpte hun inn tusen respekt-armbånd som ble solgt til inntekt for Kirkens Bymisjon. Store deler av innsamlingsaksjonen foregikk på Parkenfestivalen, der Kry frisør arrangerte «Norwegian Hair Force». Publikum ble stylet med flere fargerike og spenstige frisyrer.

200.000 kroner

- Stylinga i Parken hadde kø hele tiden, så det var utrolig artig, sier Jakobsen til avisa Nordland. I tillegg har Diana jobbet iherdig med å selge Respektbånd. Armbåndene ble solgt for 200 kroner per stykk. Satsingen gjorde at hun i fjor høst kunne overrekke over 200.000 kroner til organisasjonen.

Daglig leder i Kirkens Bymisjon, Egil Arnsby sier til avisa Nordland at pengene skal gå til å utvikle det sosiale ved kafeen i Bodø, jobbmulighetene på Englefabrikken og styrke boligtilbudet på Brua. Brua, som skal bytte navn til «Fri», er et boligtilbud i Junkerveien 49 der rusavhengige skal få botrening og omsorg, samt hjelp i sin rehabilitering.

Se mer om saken på Diana Jakobsen blogg

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!