Donerer en del av omsetningen til TV-aksjonen

Nyhet, Frisør og velvære

Publisert

klipp med mening

Frisøraksjonen "Klipp med mening" er en viktig del av TV-aksjonen i andre halvdel av oktober.

TV-aksjonen har vært arrangert hver høst siden 1974, og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker. I år går innsamlingen til CARE som jobber for at fattige kvinner i noen av verdens mest sårbare områder skal få tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og gjøre sin stemme hørt i samfunnet.

Aksjonen er verdens største innsamlingsaksjon målt i antall frivillige og innsamlede midler per hode. Hvert år jobber 7 000 fantastiske frivillige landet over med organiseringen av TV-aksjonen i sin kommune. Målet er at 100 000 bøssebærere skal besøke alle husstander i Norge i løpet av to timer én søndag i oktober.

I ukene opp mot selve TV-aksjonen samles det inn penger over en lav sko. En av disse er en egen aksjon ved navn «Frisøraksjonen: Klipp med mening». Alle landets frisørsalonger er invitert til å bidra til aksjonen. Et eksempel er frisør Camilla Stenbro Nordgård (28) som driver Hårstrået frisør i Tromsø. Salongens vil donerer et beløp til TV-aksjonen. I tillegg har Nordgård bestemt seg for å gi en prosentandel av omsetninga den siste uka før selve aksjonen gjennomføres.

- Vi kommer til å ha fokus på dette i oktober, og jobbe fram mot aksjonsdagen. Vi kommer til å vise at vi er med og støtter opp om dette, og kanskje vil kundene også ha lyst til å støtte opp, sier Nordgård til avisa Fremover.

Mer om TV-aksjonen og Care

Ønsker du å bli med? se mer på Spleis.no

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!