Komplett inngår samarbeid med over 100 butikker

Publisert

#205

Komplett.no trapper opp.

Vår medlembedrift Komplett frir nå til alle som har en vare å selge, og vil satse på Amazon-modell med flere hundre sterke varemerker som partnere, melder E24.

– Vi har ligget litt lavt i terrenget en stund, men nå er vi klare for å snakke om vårt mest ambisiøse prosjekt noensinne, sier sjefen for Komplett Markedsplass Anton Hagberg til E24 Han forklarer at de på ingen måte er ferdige, men heller i begynnelsen av en stor prosess.

For om Komplett får det som de vil, blir det slutt på tiden da Norges største nettbutikk er forbeholdt elektronikk. Nå vil Komplett selge alt ifra klær til bøker, kaffe og mye mer.
– Dette er en helt ny forretningsmodell, hvor vi til og med har invitert inn konkurrenter, sier Hagberg.
Antallet eksterne partnere er nå 107, det kommer til å stige fort.
– Målet er å ha et sted mellom 200–300 partnere innen 2018. Partnere er blant annet kjente norske merkevarer som Jernia, Spaceworld Soundgarden, Platekompaniet, Elefun og Haugenbok.no.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!