Kolonial.no skal levere varer for Anton Sport, Milrab og Sprell

Nyhet, Handel

Publisert

Jon Kåre Stene med pappeske

Jon Kåre Stene, med-gründer i Kolonial.no leverer nå også varer fra Sprell, Milrab.no og Anton Sport.

Vårt medlem Kolonial.no er Norges største nettmatbutikk og går nå i direkte konkurranse mot leveringsaktører som HeltHjem, Posten og PorterBuddy, ved å bruke sitt logistikknettverk til å levere pakker for andre aktører.

Kolonial.no skal levere varer for Anton Sport, Milrab og Sprell.

- I Kolonial.no har vi noen av Norges mest fornøyde kunder. Nå inviterer vi flere andre nettbutikker med på våre biler, så vi kan bidra med å gjøre hverdagen litt enklere også for deres kunder. Vi ser at norske butikker møter stadig mer konkurranse fra utlandet. Om vi samarbeider for å skape gode, fremtidsrettede handleopplevelser, vinner alle. Ikke minst norske forbrukere. Målet er å kunne bringe kjøpesenteret hjem til dørstokken, sier Jon Kåre Stene, medgründer i Kolonial.no i en pressemelding.

Kolonial.no leverer i dag dagligvarer til halvparten av alle norske husstander, fra Lillehammer i nord til Halden i sørøst og Grenland i sørvest. De har bygget et av landets fremste logistikksystemer, for å planlegge og optimalisere utkjøringer helt hjem.

Kolonial.no har i lang tid samarbeidet med Clas Ohlson, Dyrket.no m.fl, der utvalgte varer er tilgjengelige i nettbutikken til Kolonial.no. Det nye samarbeidet gjør det mulig for kunder å velge utkjøring med Kolonial.no direkte fra kassa på henholdsvis Sprell.no, Antonsport.no og Milrab.no. De ønsker å invitere flere butikker til samkjøring fremover.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt