Starter nettverk for bærekraft

Nyhet, Handel

Publisert

nettverk

Vi etablerer nå et nettverk for bærekraft for medlemmer innen handel og ønsker deg med på laget. Bransjeforeningen Handel opplever at medlemmene har stort engasjement og behov for ny møteplass.

Nettverket blir et jevnlig møtepunkt hvor medlemmer kan delta som de selv ønsker, med fokus på erfaringsutveksling, læring og fremvekst av initiativ og prosjekter. Bærekraft favner svært bredt. Sammen med våre medlemmer skal Handel peke ut de områder og den vei vi kan sette vårt preg på gjennom innovasjon, varig endring og nye muligheter.  

Vi ønsker å etablere en styringsgruppe blant medlemsbedrifter for handelens bærekraftsnettverk, slik at vi sikrer utvikling av nettverket i tråd med medlemmenes behov og ønsker. Her er det absolutt mulighet til å rekke opp hånden og melde interesse til bransjedirektør Linda Vist for å delta i styringsgruppen. Her er det kjekt om vi få med representanter fra et bredt spekter av medlemmer.

Lansering av bærekraftsnettverket for handelen starter med et seminar i Næringslivets Hus den 16. september, hvor det gledes stort over å fysisk kunne møte hverandre igjen. I tillegg vil arrangementet streames for de som i vårt langstrakte land ikke har anledning til å delta fysisk.

Den 16. september har vi samlet et knippe spennende aktører.

Programmet:
  • Velkommen ved Linda Vist, bransjedirektør Handel NHO SH.
  • UN Global Compact - FNs bedriftsinitiativ for bærekraft og tilnærming til de 17 bærekraftsmålene for handelsnæringen ved Kim N. Gabrielli Administrerende direktør, UN Global Compact Norge.
  • Oda - Fremtidens matbutikk er selvfølgelig bærekraftig ved Louise Fuchs, Direktør kommunikasjon og bærekraft Oda Norway AS.
  • Sprell - 25 år med trygge leker ved Christian Sogn Iversen, CEO, Sprell AS.
  • Norengros - Bærekraftig produksjon gjennom leverandørkjeden – OG en klimanøytral organisasjon ved Hanne Martine Vedeler, Kjededirektør Norengros AS

Vi setter av god tid til kaffe og en god prat sammen.

Påmelding her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt