IKEA er kåret som ledende innovatør

Publisert

Vårt medlem IKEA er kåret som Norges mest kommersielt innovative bedrift av NHH.

Kommersiell Innovasjonsindeks måler hvorvidt kundene ser på bedrifter som kommersielt innovative. En høy score på denne indeksen betyr at kundene oppfatter bedriften som en markedsdriver og game changer. Indeksen er utarbeidet ved Norges Handelshøyskole (NHH).
Se oversikt her

IKEA fikk også en 3.plass som sosial innovatør. Dette er sosial innovasjonsindeks (SII) som gjenspeiler hvorvidt kundene ser på bedrifters innovasjonsaktiviteter som nyttige for samfunnet og miljøet. En høy score på denne indeksen betyr at kundene oppfatter bedriften som en driver av positive samfunns- og miljøendringer.
Se oversikt her 

Vårt medlem Komplett fikk en 3. plass i kategorien digital innovatør. Denne indeksen handler om hvorvidt kundene opplever kundefronten som digital, i hvilken grad de bruker de digitale løsningene og om de opplever bedriftene som innovative i de digitale løsningene.
Se oversikt her

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde varehusene over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt