ISS og Rema 1000 er finalister i nasjonal kåring av sunnere mattilbud

Publisert

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol. Foto: Esten Borgos, Borgos Foto AS

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol kunngjorde denne uken at våre medlemmer ISS og Rema 1000 er blant finalistene i nasjonal kåring av de som er best til å skape et sunnere mattilbud i Norge.

Vinnerne blir kåret på messen UMAMI 16. februar 2023.

Vår medlemsbedrift REMA 1000 er blant de tre finalistene i klassen "Sunnere markedsføring". I denne klassen var det 18 nominasjoner. REMA 1000 er nominert for sin innsats med å støtte aktiv idrett med frukt og grønt på idrettsarrangementer.

ISS er nominert for matfilosofien Good Mood Food. ISS er en av de største måltidsaktørene i Norge og serverer over 190.000 måltider på ca 500 ulike serveringssteder ukentlig. Hege Sørlie, Head of Food Product & Performance i ISS og sier det slik:

-Vår GoodMoodFood matfilosofi underbygger det vi ønsker å levere til alle våre gjester. Det  handler om sunn og næringsrik mat tilpasset målgruppen. Vi fokuserer det som smaker godt. Kunnskap om matens rolle for fysisk og psykisk helse er viktig. Målet er at alle skal kunne presentere bra, ha et godt og sundt liv. Det er lov å kose seg også.  Av og til så skal det være litt "syndig". En deilig bit mørk sjokolade eller skikkelig digg burger på fredagen er lov, sier Hege Sørlie.

Se mer her:

Intensjonsavtalen utmerkelser for 2022 (Helsedirektoratet)
Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold (Helsedirektoratet)
UMAMI Lillestrøm 14. - 17. februar 2023

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt