NHO Service og Handel

Innhold

Hero-kurs lokket BBC til Norge

#205

EGEN DOKUMENTAR: «Sammen for sikkerhet»-kurset vekket interessen hos BBC. Dermed fikk Hero besøk av et filmteam som dokumenterte arbeidet som blir gjort for å forebygge seksuell vold. Foto: Hero

-Denne type undervisning er lite utbredt i andre land, sier konsernsjef i vår medlemsbedrift Hero, Tor Brekke.

Kurset, som har navnet «Sammen for sikkerhet», har som mål å forebygge seksuelle vold. Gjennom å få innsikt i våre tolkninger av likeverd, åpenhet og frihet, så får deltakerne bedre forutsetninger for å respektere grensene som loven setter.

Kurset har fått internasjonal oppmerksomhet, og for andre gang har vår medlemsbedrift Hero fått besøk av den britiske kringkastingskanalen, BBC.

Se BBC-dokumentaren her: 

– Det er interessant for oss å registrere at denne type undervisning er lite utbredt i andre land. Mange er redde for at temaet skal virke støtende, men vår erfaring er at deltakerne engasjerer seg lett og opplever kursene som svært nyttige og relevante. Vi mener dette er en god illustrasjon på hvor viktig det er å være tydelig på hvilke verdier, regler og kulturelle koder som gjelder i vårt land, forteller konsernsjef i Hero, Tor Brekke.

Les mer om saken her.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!