NHO Service og Handel

Innhold

For snever utredning om fosterhjem

Reklev

Maria Reklev har ansvar for barn og unge i NHO Service og Handel (Foto: Baard Fiksdal)

NOU 2018:18 "Trygge rammer for fosterhjem" burde hatt en mer helhetlig gjennomgang av hele fosterhjemsområdet og ikke bare begrenset seg til ordinære fosterhjem i kommunal regi, mener NHO Service og Handel i høringsuttalelse.

NHO Service og Handel ved Barn og Unge representerer private drivere innenfor fosterhjem. De har i all hovedsak familiehjem, det vil si fosterhjem innenfor det statlige barnevernet.

NOU 2018:18 er begrenset til ordinære fosterhjem i kommunal regi til tross for at Stortinget ba Regjeringen om en helhetlig gjennomgang av hele fosterhjemsområdet. Vi har forståelse for at fosterhjemsområdet er komplekst og av stort omfang, men mener likevel at en full forståelse for fosterhjem forståes best i sin fulle kontekst. Vi håper at NOU 2018:18 er å betrakte som en del av et fullstendig arbeide på området.

Se vår høringsuttalelse her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!