NHO Service og Handel

Innhold

Sommerleir for barn og unge

Nyhet, Helse og velferd, Barn og ungdom

Publisert

plakat

NHO Service og Handel har gleden av å invitere ungdommer som bor i tiltak hos våre medlemmer til seks dager sommerleir på Stine Sofie Senteret den første uken i skoleferien (uke 26). Dette er også en unik mulighet for den ansatte som er med ungdommen til å få kurs i regi av Stine Sofie Senteret i løpet av oppholdet.

hytter

Her blir det sommerleir

Sommerleiren er et samarbeid mellom Stine Sofie Senteret og Barn og Unge NHO Service og Handel. Dette blir en uke hvor hver enkelt kjenner på mestring og får inspirasjon til å se nye muligheter. Det er plass til 14 ungdommer.

Gratis

Reise og opphold dekkes av Stine Sofie Stiftelsen for ungdommene og de voksne.

- Vi håper at dette skal bli en årlig tradisjon, sier Maria Reklev direktør barn og unge i NHO SH.

Det er begrenset antall plasser og forholdsmessige lik mulighet til deltagelse. Våre medlemmer kan sende inn t søknader pr medlem og fem søknader for de som har flere tiltak. Dette er relevant for  Aberia, Stendi, Olivia og Humana.

Minner for livet

Stine Sofie Senteret er et tilbud til volds- og overgrepsutsatte barn og unge (0-18 år), deres trygge omsorgspersoner samt søsken. Trygge voksne kan være biologiske foreldre, fosterforeldre, beredskapsforeldre, adoptivforeldre eller institusjonsansatte.
Senteret ligger i Grimstad kommune i nydelige sjønære omgivelser, og er tilrettelagt for å gi deltakerne ny kunnskap, mestring, lek og rock & roll. Senteret skaper gode opplevelser, spennende utflukter og minner for livet.

Invitasjon (pdf)
Til deg som skal på leir (pdf)
Til de voksne (pdf)
Mer om senteret (pdf)

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!