NHO Service og Handel

Innhold

Velg riktig BHT med Høyeste Verdi.

#205

Tegning: ColourBox.com

Høyeste verdi er et system som gjør det lettere for deg å velge riktig bedriftshelsetjeneste (BHT).

NHO Service og Handel anbefaler et pris/kvalitet-vektings-system til nytte som er nyttig å bruke for innkjøpere av Bedriftshelsetjenester.

Systemet gir innkjøper maksimal frihet når det gjelder å definere og vurdere forholdet mellom pris og kvalitet. Og du kan vekte tildelingskriterier som er viktig og relevant for leveransen. Systemet er et praktisk verktøy til å finne ut hvilket tilbud som gir mest for pengene og som dermed det økonomisk mest fordelaktige for deg.

"Høyeste verdi" skal sikre krav til likebehandling av tilbydere og gjennomsiktighet i anskaffelsesprosessen, samt forebygge ensidig fokus på lav pris, som utfordrer arbeidsavtaler, omgåelse av kollektive avtaler, svart økonomi, lovmessige forpliktelser, opplæring og kvalitetsstyringen. NHO Service og Handel har tidligere utviklet modellen på flere bransjer basert på gjeldende norsk og internasjonalt regelverk.

Her er en innføring i Høyeste Verdi

XL-filen du trenger

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!