NHO Service og Handel

Innhold

AktiMed blir landets nest største BHT

Rikke Sivertsen Dahl

Rikke Sivertsen Dahl er daglig leder av Aktimed (Arkivfoto: Baard Fiksdal)

Vårt medlem AktiMed Norge overtar International SOS, dobler antallet ansatte og blir Norges nest største bedriftshelsetjeneste.

Etter oppkjøpet vil AktiMed vokse fra 50 til 100 medarbeidere, og nær doble omsetningen fra 50 til 93 millioner. Samlet ligger kundemassen på ca. 1,100 bedrifter.

– Siden oppstarten i 2001 har vi etablert oss med kontorer i de største byene. Oppkjøpet av International SOS Medical Services, gir oss enda større tyngde og leveransekraft. Vi har mange kunder med avdelinger utenfor Norge. Oppkjøpet, som gir oss tilgang til samarbeid med International SOS globalt, styrker vår målsetting om økt volum og å ivareta våre internasjonale kunder på en bedre måte, spesielt innen olje- og gassnæringen, forteller daglig leder Rikke Sivertsen Dahl.

International SOS er et stort konsern med virksomhet i 90 land. De er verdensledende innenfor medisinsk assistanse, og håndtering av risiko for virksomheter med et globalt engasjement.

AktiMed Norge har i løpet av 15 år vokst fra å være en liten gründerbedrift i Trondheim til å bli en betydelig aktør innenfor bedriftshelsetjeneste, og helserelaterte leveranser til norsk arbeidsliv. Bedriften er bla. hovedleverandør for Aker Solutions, og andre Aker eide selskaper med en egen skreddersydd helsetjeneste – Aker Care. 

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!