NHO Service og Handel

Innhold

- Jeg savner forslag til hvordan man skal løse eldrebølgen

Nyhet, Helse og velferd

Publisert

#205

Administrerende direktør i Stendi, Ingvild Kristiansen.

Ingvild Kristiansen, administrerende direktør i Stendi, mener velferdsdebatten «sporet av» under lokalvalget. I Klassekampen etterlyser hun forslag til hvordan man skal løse fremtidens velferdsutfordringer.

– Flere mennesker vil trenge omsorg og hjelp, og det er færre som vil jobbe med det. Vi må se på hvordan tjenestetilbudet er organisert i Norge, sier Kristiansen til Klassekampen

Hun advarer mot at Ap går «fra en pragmatisk og ansvarlig politikk til å omfavne retorikken til Rødt».

– De har vært mest mot oss, og de er det på et ideologisk grunnlag. Det har de lov til å være, men jeg savner forslag til hvordan man skal løse eldrebølgen, behovet for mer barnevernstjenester, økt behov for brukerstyrte personlige assistenter, og ikke minst valgfriheten som er noe innbyggerne vil ønske mer og mer, sier hun til Klassekampen og trekker fram at velferdsdebatten sporet av under valget.

– Det ble veldig ideologisk, og debatten handlet veldig mye om eierskap og ikke om løsninger.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!