D2 kårer de 30 viktigste ledere under 30 år

Lederstjerne

Anne-Stine Hole (24) så at unge slet med å få seg jobb, mens mange eldre var ensomme og innaktive. Det ble starten på bedriften Generasjon M.

Anne-Stine Hole, leder av vår medlemsbedrift Generasjon M er en av de 30 viktigste ledestjernene under 30 år, som D2, magasinet i Dagens Næringsliv, mener kommer til å gjøre verden til et bedre sted.

I den siste utgave av D2 løfter magasinet frem 30 personer som gjør Norge og verden bedre og mer bærekraftig. Anne-Stine Hole (24) så at unge slet med å få seg jobb, mens mange eldre var ensomme og innaktive. Det ble starten på bedriften Generasjon M. Bedriften gjør unge under 18 til besøksvenner for eldre på sykehjem, omsorgsboliger eller hjemme.

- D2 har løftet fram en inspirerende og vanvittig dyktig gjeng med pådrivere, så jeg må innrømme at jeg blir stolt over å være i så godt selskap, sier Anne-Stine Hole.

- Det hadde ikke vært mulig uten det knallgode teamet mitt som står på hver eneste dag for å gjøre en forskjell. Hvis denne nominasjonen i tillegg kan bidra til at flere får øynene opp for Generasjon M, blir jeg veldig glad. For vi skal fortsette å skape flere deltidsjobber for unge, mer aktivitet for eldre - og enda flere generasjonsmøter, sier Anne-Stine Hole.

Generasjon M ble startet sammen med Christina Væting Nergård. Se mer i boken "Kvinnelige Gründere forteller" som NHO Service og Handel har gitt ut.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!