NHO Service og Handel

Innhold

Heidi Wang på scenen under NHOs årskonferanse

Nyhet, Helse og velferd

Publisert

#205

Klar for årskonferansen: Heidi Wang vil fokusere samskaping under NHOs årskonferanse.

Heidi Wang, gründeren bak Noen AS, har utviklet unik kunnskap om kognitiv svikt og demens, noe som har medført et formidabelt bedriftseventyr. Onsdag står hun på scenen under NHOs årskonferanse.

- Jeg er opptatt av samskaping. Det er måten å finne nye løsninger, i stedet for å tenke tradisjonelle anskaffelser, sier HEidi Wang om hva hun vil fokusere på fra scenen i Oslo Spektrum. 

Faren fikk demens

Under farens sykdomsløp fikk Wang et godt innblikk i det offentlige helsevesenet. Hun så tidlig et betydelig forbedringspotensial i oppfølgingen faren fikk. Manglene hun ble oppmerksom på dannet grunnlag for bedriftseventyret til Wang og hennes lidenskap for aktivitet og et verdig liv i demensomsorgen.

LES OGSÅ: Noen AS satser i Hordaland

Det som startet som en liten virksomhet i Steinkjer, har på kort tid vokst seg stor. Noen AS har i dag avdelinger flere steder i Trøndelag, Nordland og Hordaland.

LES OGSÅ: Åpner ny avdeling i Bodø: - Flere har meldt sin interesse

Alt starter lokalt

Onsdag er det duket for NHOs årskonferanse der tematikken er «vi og verden». Målet med årets konferanse er å gi innsikt i en verden i endring. Samtidig skal NHO vise hvilke muligheter både vi som samfunn og bedrifter har til å finne bærekraftige løsninger lokalt og globalt. Heidi Wang skal på scenen under første del av konferansen, «alt starter lokalt».

- Som privat helseaktør må man vise seg som en solid og stabil partner. Først da Noen AS hadde vært i drift i åtte år fikk vi anerkjennelse for innovasjonsarbeidet. Da hadde vi vært der så lenge at vi ble sett på som en stabil partner for det offentlige, sier hun.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!