NHO Service og Handel

Innhold

Se Heidi Wang på NHOs årskonferanse

Nyhet, Helse og velferd

Publisert

Heidi Wang

PÅ ÅRSKONFERANSEN: Heidi Wang, daglig leder av Noen AS.

Heidi Wang, gründeren bak Noen AS, vil være med på å finne gode løsninger i møte med den demografiske utviklingen. Det skal Wang få til med blant annet samskapingsavtaler med kommuner.

Foran et fullsatt Oslo Spektrum ble Heidi Wang, daglig leder av Noen AS, intervjuet av journalist og NRK-profil, Anne Grosvold, under NHOs årskonferanse. Målet med årets konferanse var å gi innsikt i en verden i endring. Samtidig ville NHO vise hvilke muligheter både vi som samfunn og bedrifter har til å finne bærekraftige løsninger lokalt og globalt. Wang var på scenen under første del av konferansen, "alt starter lokalt", sammen med Liv Monica Stubholt fra Varanger Kraft og Brita Knutsen-Dahl fra Basecamp Explorer As.

- Vi vil bidra med nye løsninger. Spesielt med tanke på at det står mange utenfor arbeidslivet og vi trenger nye løsninger for nye behov på grunn av den demografiske utviklingen. Skal vi få det til, må vi få lov til å bevare det som gjør oss unike og våre fortrinn som bedrift, men det er også viktig å "matche" dette med det offentliges fortrinn. I fremtiden vil vi også innovere på organiseringsformer, finansieringsmodeller, slik at vi får et partnerskap med det offentlige som hele tiden er fornybar. Det ligger i de samskapingsavtalene vi har med kommunene i dag, sa Heidi Wang fra scenen.

Her kan du se hele seksjonen med Heidi Wang fra årskonferansen:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!