NHO Service og Handel

Innhold

Gjennomslag for privat helse

Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd

Publisert

Astrup

Kommunalminister Nikolai Astrup

NHO Service og Handel har fått gjennomslag for at de private og ideelle aktørene, som kommunene har kontrakter med, skal få ta del i inntektsøkningen som kommunene nå får knyttet til koronautgifter. Kommune-Norge får over 6 milliarder i politisk hjelp.

– Dette er et stort regnestykke som må gjøres i samarbeid med kommunene for å gjøre dem i stand til å yte gode tjenester ut dette året og inn i neste år. Det viktige for meg i denne situasjonen er å gi et tydelig signal til kommunene om at staten kommer til å stille opp for dem og sørge for at de er i stand til å yte gode tjenester også når denne krisen er over, sier kommunalminister Nikolai Astrup til E24.
 
Han understreker at det er avgjørende at ikke bare de kommunale etatene, men også de private og ideelle aktørene som kommunene har kontrakter med får ta del i inntektsøkningen kommunene nå får knyttet til korona.

- Dette er svært viktig for komersielle og de av våre medlemmer som er organisert som idielle virksomheter. Vi vil følge opp slik at løftene blir innfridd, sier Anne-Cecilie Kaltenborn, leder av NHO Service og Handel
 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt