NHO Service og Handel

Innhold

Helse- og velferdsbransjen vil etablere ny bransjestandard

Nyhet, Helse og velferd

Publisert

ordsky

Den 4. juni arrangerer Helse og Velferd i NHO Service og Handel en digital workshop for alle medlemmer knyttet til mulig etablering og utvikling av en egen bransjestandard for bransjen.

Vi håper du vil delta på samlingene og bidra med dine ideer og tanker. Alt foregår digitalt og lenker mottas etter hvert som man melder seg på. I-2 uker før Kickoffet mottar man som påmeldt noen få spørsmål som det tar noen få minutter å svare på, som grunnlag for arbeidet vi skal gjøre sammen i grupper.

Opplegget er i tre deler.

Kickoff for alle, 4 juni fra 09-10.30 (Nærmere program kommer)
Grupper av 3-6 personer.
Deretter blir det grupper fra 3-6 personer på følgende datoer og tider. Velg et av tidspunktene under. (NB: Det kan bli nødvendig å flytte på personer mellom gruppene for å sikre at hver gruppe har en hensiktsmessig størrelse, altså fra 3-6 personer) I så fall blir man kontaktet i god tid for finne egnede løsninger på dette)

Onsdag 10 juni 10:00 - 12:00 eller 12:30 - 14:30
Torsdag 11 juni10:00 - 12:00 eller 12:30 - 14:30
Fredag 12 juni 10:00 - 12:00 eller 12:30 - 14:30

Oppsummering/avslutning fredag 19. juni fra 09-11. (Nærmere program kommer)

Hvorfor gjør vi dette?

Dette er en del av vår næringspolitiske strategi for 2020, og det er prioritert av Bransjestyret i Helse og Velferd som noe vi skal utvikle og utforske. Det er gjort et forarbeid av en arbeidsgruppe i 2019 som også ble diskutert på årsmøte sommeren 2019.
Arbeidsgruppen satte opp fire hovedperspektiver for arbeidet;
• Arbeidsgiveransvaret
• Ansatteperspektivet
• Brukere/pasient/pårørendeperspektivet
• Samfunnsoppdraget
Målet er å utvikle en standard tilpasset bransjens behov og premisser. Vi ønsker å sikre god medlemsinvolvering og forankring på tvers av medlemmene. Standarden vi utvikler skal både være et redskap som kan styrke den enkelte bedrift og bransjen som helhet.
Med oss på prosjektet har vi engasjert Brand Valley og Monika Hestad som skal fasilitere og systematisere workshopen og innspillene for oss. Workshopen blir skreddersydd og det blir gått gjennom teknikker som kan hjelpe den enkelte bedrift i egne samarbeidsprosesser.

 
#205

Monika Hestad

Monika Hestad

Monika Hestad er industridesigner og har undervist, forsket og praktisert designtenkning og designledelse i 15 år. Monika er grunnlegger av Brand Valley, et strategisk rådgivingsfirma basert på designmetodikk. Brand Valleys metodikk er utviklet gjennom forskning om hvordan designdrevet innovasjon kan være et verktøy for å utvikle sammen for å skape meningsfulle merkevarer. Hun har hatt oppdrag for både private og offentlige virksomheter og ulike bransjer.

Påmelding innen 25.5.20. 

Vi håper du vil bidra med din bransjekunnskap og erfaring fra egen virksomhet i vårt felles mål om å bygge bransjens omdømme og tillit.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt