NHO Service og Handel

Innhold

Sikrer deg på utenlandsreiser

Nyhet, Helse og velferd

Publisert

fly under landing

Vår medlemsbedrift International SOS har en viktig jobb under koronakrisen og bistår ansatte i norske selskaper, som drar på jobbreiser til utlandet, når verden nå sakte åpner opp.

International SOS har 11.000 ansatte og er en stort leverandør av medisinsk assistanse og reisesikkerhetstjenester. I tillegg leverer de bedriftshelsetjeneste og offshore helsetjeneste inkludert bemanning. International SOS bistår myndigheter og små og store bedrifter. I Norge har selskapet kontorer i Asker, Bergen, Stavanger og Haugesund. 

Tjenesten Travel Risk Management fra International SOS gir reisende tilgang på leger, sikkerhetseksperter og logistikkspesialister. Dette er tjenester som kan benyttes for eksempel i forbindelse med planlegging av reise, få medisinsk- eller sikkerhets bistand, eller emosjonell støtte til ansatte og ledelse ifm. hendelser.

Global Travel Risk Management fra International SOS inkluderer 24/7 Assistanse, Faktabaserte og verifiserte varslinger, Globalt nettverk med over 80.000 akkrediterte partnere, Assistanse-app og Online-guide for land og byer.

Mer om Travel Risk Management

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt