NHO Service og Handel

Innhold

Satser på Helsehuset på Gardermoen

Nyhet, Helse og velferd, Rehabilitering

Publisert

#205

Rolf Hammarseth fra GCH AS/Aspelin Ramm og Vibeke Johnsen i PTØ Norge. (Foto: PTØ)

Vår medlemsbedrift PTØ Norge satser på et Helsehus på Gardermoen. Målgruppen er særlig brukere som har cerebral parese (CP), multippel sklerose (MS), Parkinson og slag.

PTØ Norge har et spesialisert rehabiliteringstilbud til mennesker med nevrologiske sykdommer eller skader. Bedriften tilbyr skreddersydd trening, både i gruppe og individuelt etter behov.

Torsdag 1. februar mottok PTØ nøklene til sitt nye hovedsenter på Gardermoen. Dette er topp moderne lokaler som nå står nå og venter på de første brukerne.

– I dag har vi fått flotte, lyse lokaler som er spesialtilpasset vår virksomhet. Vi gleder oss til å ta imot brukerne i de nye lokalene, sier direktør i PTØ Norge Vibeke Johnsen.

Spesialtilpasset

Totalt 874 kvadratmeter er satt av til PTØs virksomhet i det nye Helsehuset ved Gardermoen Campus, vegg-i-vegg med LHLs nye storsykehus på Jessheim. PTØ blir også nabo til flere helserelaterte virksomheter, som interkommunal legevakt, kommunale helsetjenester og apotek.

– Dette er et energiklasse A-bygg. Vi har lagt stor vekt på fornybar energi. Vi bruker kortreist varmepumpeteknologi fra grunnvannsreservoaret under Gardermoen, forklarer Rolf Hammerseth, prosjektsjef GCH AS/Aspelin Ramm, som torsdag overleverte nøklene til PTØ Norge.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!