NHO Service og Handel

Innhold

Hero vant tidenes største kontrakt

Nyhet, Helse og velferd, Språktjenester

Publisert

Mange har behov for tolk i hverdagen, f.eks. i møte med sykehus og offentlige instanser.

Mange har behov for tolk i hverdagen, f.eks. i møte med sykehus og offentlige instanser. Tolkens rolle er viktig for å sikre brukerens rettigheter. Tolking er en givende, krevende og samfunnsnyttig oppgave (Foto: Hero).

Vår medlemsbedrift Heros språkdivisjon har vunnet en stor kontrakt i Sverige. Tildelingen er tidenes største for Hero-konsernet.

Svenske Kammarkollegiet har tildelt Hero Tolk AB en kontrakt som er ventet å gi en årsomsetning på 190 millioner svenske kroner. Hero Tolk har vunnet posisjon som nr. 1 leverandør i 16 regioner og som nr. 2 leverandør i resterende fem regioner.

Kontrakten gjelder tolkeformidlingstjenester i 21 geografiske regioner og dekker statlige organer som politi, domstoler, kriminalomsorgen, skatteverket og IVO.

Mange har behov for tolk i hverdagen, f.eks. i møte med sykehus og offentlige instanser.

Gierth Mejdell er direktør for Heros språkdivisjon

Kammarkollegiet er den eldste delen av statsforvaltningen i Sverige og har ansvar for et bredt spekter av tjenester. Organisasjonen samordner blant annet statlige rammeavtaler.

– Det ligger mye markedskunnskap, langvarig kvalitetsfokus og betydelig arbeidsinnsats bak dette resultatet, sier direktør for Heros språkdivisjon, Gierth Mejdell.

- Vi har nå mye arbeid foran oss. Våre bestillingssystemer er nylig oppgradert og videreutviklet. Det når sitt fulle potensial på store oppdragsmengder. Det er viktig for at vi skal bli leveringsdyktige på alle områder av avtalen, sier Gierth Mejdell til Heros nettsted.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!