Hero Tolk leder an med miljøvern

Nyhet, Helse og velferd, Språktjenester

Publisert

støvler

Å engasjere barn i miljøvern er et viktig mål for Hero Tolk. (Foto: Baard Fiksdal)

Bedrifter som ikke tenker miljøvern vil slite. Derfor har vår medlemsbedrift Hero Tolk satset og blitt en av de i bransjen som har kommet lengst med ISO-sertifisering.

ISO 14001 er et kvalitetssystem for miljøpåvirkning. Det krever en miljøledelse som er en kontinuerlig syklus av planlegging, gjennomføring, kontroll og forbedring for å sikre at bedrift oppnår en kontinuerlig forbedring av sin miljøpåvirkning.

 Hero Tolk er nå kvalitets- og miljøsertifisert, ISO 9001 og ISO 14001.

- Dette er vi veldig stolte av. Vi føler at vi bidrar med det vi kan til en mer miljøvennlig verden, sier Tove Jensen, kvalitets- og miljøansvarlig i Hero Tolk. Hero Tolk tilbyr kvalifiserte tolker på over 110 språk i hele Norden.

- Alle bedrifter har en påvirkning på miljøet og som sertifisert bedrift har Hero Tolk fokus på hvordan vi kan redusere denne belastningen, sier Tove Jensen.

Hero Tolk har vært bevisste på miljøet lenge, og har fokus på innkjøp og leverandører, resirkulering, energiforbruk og miljøvennlig transport for ansatte. Hero Tolk ønsker å bidra til å minske presset på miljøet, og leverer tjenester med minst mulig miljøbelastning.

Miljøagentene

Hero Tolk støtter også Miljøagentene, barnas egen miljøorganisasjon. Alle barn i Norge kan bli miljøagenter og jobbe sammen for at alle skal bli flinkere til å ta vare på jordkloden vår. - Fordi vi synes Miljøagentenes arbeid er så viktig, ønsker vi å dekke medlemsavgiften det første året for alle våre tolker som har barn som ønsker å bli medlem i Miljøagentene, forteller Tove Jensen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!