NHO Service og Handel

Innhold

Skaar Omsorg satser på Eidsvoll

Richard Skaar Thorsrud foran sykehjemmet på Sylling

Richard Skaar Thorsrud er den fjerde generasjon Skaar. Familien har over 60 år som sykehjemsforvaltere. (Foto. Baard Fiksdal)

Vårt medlem Skaar Omsorg overtar Valstad og Bøn sykehjem, og vil samlet ha ansvar for 200 sykehjemsplasser i 8 forskjellige hjem på Østlandet.

Se film:

Skaar Omsorg eier og drifter Villa Skaar sykehjemmene og kjøper Incitas to hjem på Eidsvoll. Skaar Omsorg drives av Richard Skaar Thorsrud, som er den fjerde generasjon Skaar. Selskapet er bygget på enkle og solide prinsipper som familien har opparbeidet over 60 år som sykehjemsforvaltere:

-Vi har gjennom alle år vært opptatt av å ta godt vare på våre beboere og være en god arbeidsplass for våre ansatte. Vi har et høyt aktivitetstilbud og hjemmelaget mat på alle våre hjem», sier Skaar Thorsrud i en pressemelding

- På et sykehjem skal det være gøy! Det betyr at hverdagene skal fylles med spennende aktiviteter og trivsel. På et sykehjem skal man leve godt! Man skal være trygg på at man blir ivaretatt av kompetente og empatiske mennesker.

Incita er fornøyd

Adm.Dir i HF Incita Ole Andreas Underland sier han er veldig fornøyd med å selge Incita sine sykehjem til det Norskeide omsorgsselskapet Skaar Omsorg.  Som en del av Villa Skaar vil de to sykehjemmene i Eidsvoll bli del av en større helhet som setter god eldreomsorg medmenneskelighet i høystedet.  Ole Andreas Underland kan fortelle at familien Finn Harald Pettersen vil fortsette sitt eierskap av Valstad sykehjem men nå med Skaar Omsorg som leietager.

Dette er en virksomhetsoverdragelse. Alle ansatte følger med over i den nye virksomheten med de betingelsene de har hatt.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!