NHO Service og Handel

Innhold

Kontrakt for helse- og omsorgstjenester i hjemmet

Hjemmetjenester

Standarden regulerer forholdet mellom kommunen som oppdragsgiver og leverandøren av helse- og omsorgstjenester i hjemmet.

Standard Norge har utviklet en standard kontrakt for helse- og omsorgstjenester som utføres i private hjem.

Kontrakt hjemmetjenester

Faksimile av kontrakten

Dette er alminnelige kontraktsbestemmelser for helse- og omsorgstjenester i hjemmet. (General conditions of contract for healthcare services at home). Pris: NOK 409,00 (eks. mva)

Standarden regulerer forholdet mellom kommunen som oppdragsgiver og leverandøren av helse- og omsorgstjenester i hjemmet. Den angir alminnelige kontraktsbestemmelser for disse tjenestene.

Helse- og omsorgstjenester i hjemmet omfatter behandling, habilitering og rehabilitering, tverrfaglig samarbeid knyttet til utredning og diagnostisering, egenomsorg, personlig stell og hjelp til alle dagliglivets personlige og praktisk gjøremål i hjemmet. Det dekker også innkjøp av varer, matlaging, vask av klær og renhold av bolig.

Kontrakten innskrenker ikke kommunens ansvar for at den som har et tjenestebehov, skal få en forsvarlig tjeneste.

Kontrakten gjelder ikke for brukerstyrt personlig assistanse. Se NS 8435 Alminnelige kontraktsbestemmelser for brukerstyrt personlig assistanse (BPA)[1].

Kjøp kontrakten her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!