NHO Service og Handel

Innhold

Regionale verneombud

verneombud

Regionale verneombud er en lovpålagt ordning for renhold, overnatting og servering.

Vernombudene besøker små og mellomstore virksomheter for å gi veiledning og rådgivning om HMS-arbeidet og bidra til velfungerende vernetjeneste. Regionale verneombud skal virke på arbeidsplasser som ikke har valgt verneombud eller opprettet arbeidsmiljøutvalg i samsvar med arbeidsmiljøloven. Alle bedrifter i nevnte bransjer må betale en fast årsavgift bestemt av myndighetene som er på minimum 250 kroner i året. Mer om ordningen

 1. Nyhet, Renhold og Eiendomsservice verneombud

  Utvider regionale verneombud

  Ordningen med regionale verneombud utvides fra nyttår. Utvidelsen gjelder særlig serveringsvirksomhet, men ordningen er også viktig for renhold og overnatting.

 2. Nyhet, Renhold og Eiendomsservice seriøst arbeidsliv, verneombud

  RVO-avgift sendes til 13.500 små foretak

  Minstebeløpet er 250 kr. og betalingsfristen er 3 uker for avgiften for regionale verneombud. Kravet sendes til 13.500 små virksomheter innen overnatting, servering og renhold.

 3. Nyhet, Renhold og Eiendomsservice seriøst arbeidsliv, verneombud

  Mange enkeltpersonforetak driver ulovlig renhold

  Svært mange enkeltpersonforetak har ikke søkt om godkjenning og selger renhold ulovlig, viser årsrapport for regionale verneombud for 2017.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!