NHO Service og Handel

Innhold

Kurs for renholdere

Nyhet, Renhold og Eiendomsservice

Publisert

#205

Foto: Coore

Folkeuniversitetet har kurs rettet mot renholdsbransjen. Her er kurs for deg som vil bli teamleder og for deg som ønsker å ta fagbrev.

Fagbrev Renholdsoperatør

Dette er kurset for deg som har allsidig erfaring innenfor renholdfaget. På kurset lærer du om kjemikalier og metoder til vedlikehold av overflater. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.
Kurset passer for deg som ønsker fagbrev og som har praktisk erfaring fra arbeid innenfor renhold. Opptakskrav er fullført grunnskole eller tilsvarende opplæring. Minoritetsspråklige må ha norskferdigheter skriftlig og muntlig på minimum B1-nivå.  Mer her

Trygg i rollen for teamledere renhold
Kurset er for deg som er blitt, eller snart skal bli, teamleder i renholdsbransjen og som ønsker mer lederkompetanse. Det vil gi deg et godt grunnlag til å vurdere hva du vil prioritere av videre kompetanseutvikling.

Du lærer gjennom forelesninger, diskusjoner og gruppeoppgaver og caseløsning. I undervisningen legger vi vekt på å knytte kunnskapene du allerede har til teorien. Emneinndeling kan variere noe på det enkelte kurset

Mer her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!