NHO Service og Handel

Innhold

Toma og A2G delte erfaringer i Hordaland

#205

Fra venstre: Beate Husa (KrF), Elizabeth Erichsen (V), Odd Jøran Oldervik (SV), ACK, Tom Knudsen (dir NHO Hordaland), vertskap for dagen Arnt Morten Skei (HR-direktør TOMA), Øystein Hassel (Ap), Ragnhild Friis-Ottessen (Ringer i vannet, Vestlandet), og Ove Trellevik (Stortingsrepresentant fra Hordaland fra Høyre, Næringskomitéen). Adm dir Øyvind Bratshaug fra A2G (ikke på bildet) holdt innlegg.

Våre medlemsbedrifter Toma og A2G har denne uken delt erfaringer med politikere og fortalt om hva som skal til for å få folk med hull i CVen i jobb. NHO Hordaland og NHO Service arrangerte møte med kandidater fra flere partier.

A2G, TOMA og NHO Service holdt innlegg og fikk god dialog med politikerne.

- Det gjorde inntrykk på politikerne fra Hordaland og å høre hva medlemsbedrifter som TOMA gjør for å gi jobb til mennesker der det ligger noen hindringer i veien mot arbeidslivet. I samarbeid med A2G har de gjort et fantastisk personalarbeid, samtidig som de har bygget seg opp til å bli en av Norges største Facility Management bedrifter. Det har de gjort med visjonen "Vi skal gi mennesker en bedre arbeidsdag" - og da mener de både kunder og ansatte, sier Anne-Cecilie Kaltenborn, adm. dir. i NHO Service.

- Toma er en familiebedrift som viser at næringslivet er svaret - og klarer å svare - på de store utfordringene med utenforskapet.  Dette klarer bedriften samtidig som de vokser og skaper nye arbeidsplasser, sier Kaltenborn.

Toma startet opp i 1978, omsetter for 1.4 milliarder og hadde 3.300 ansatte i 2016

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!