NHO Service og Handel

Innhold

Rundet en milliard i omsetning

Nyhet, FDV, Renhold og Eiendomsservice

Publisert

eltite

Elite Service Partner har vokst kraftig

Det selskapet som Steinar Myklebust startet for 35 år siden er blitt et av Norges 500 største og omsatte for en milliard kroner i fjor. Med Elite Service Partner i spissen høster konsernet nå solid anerkjennelse i bladet Kapital.

eltite

Steinar Myklebust er gründer og daglig leder av virksomheten

Vårt medlem Elite Service Partner er spydspissen i Aesse Holding som har hatt en formidabel vekst. Omsetningen de siste ti årene har gått fra 220 millioner til å passere milliarden i fjor.

-Vi har pleid å kjøpe fire, fem selskaper hvert år. Det forklarer mesteparten av veksten, sier Steinar Myklebust til bladet Kapital. Han startet med vinduspuss og trappevask for 35 år siden. Konsernet tar seg nå av alle typer tjenester innen eiendomsdrift.

Den aller største kunden er NorgesGruppen, men selskapet er også svært aktiv i det offentlige markedet.

-Vi har blant annet alt renhold for Posten og har mange oppdrag for politiet, sier Myklebust.

Et av selskapene er TBB Eiendomsdrift som jobber med vaktmestertjenester og som tar seg av tralletjenester og søppelplukking. Ikea er en stor kunde.  Under holding-paraplyen er det flora av selskaper som driver med alt fra utleie av bygg, til skadesanering og bygg- og serviceteknikk. Myklebust har også et selskap som driver med betongsliping.

Mer om bedriften

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!