NHO Service og Handel

Innhold

Finn den beste utgaven av deg selv!

Nyhet, FDV, Renhold og Eiendomsservice

Publisert

Solfrid Flateby

Solfrid Flateby formidler med energi, kunnskap og humor, og har en spesiell evne til å skape engasjement i salen. Hun har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche).

Har du det bra på jobben, yter du bedre. Kunsten er å gjøre det du vet fremmer godt arbeidsmiljø og god kultur, og være den beste utgaven av deg selv.

#205

Den 8. til 10. mai samles renhold, eiendomsdrift og forvaltning av bygg nok en gang til konferansen & messen Bygg Ren Verdi.Bygg Ren Verdi tar sikte på å samle rundt 500 deltakere fra offentlig og privat sektor. For mange er dette årets happening, der bransje-utvikling og kunnskaps¬deling står sentralt. Som tidligere er arrangementet lagt til Color Lines skip Oslo-Kiel tur/retur.

Solfrid Flateby er en av Norges beste foredragsholdere. Under konferansen & messen Bygg Ren Verdi 8.-10. mai beriker hun oss med hvordan vi kan bli nettopp en bedre utgave av oss selv. Solfrid har troen på at det å le åpner enda mer opp for å få mer input. For henne er humor godt egnet for å få inn poeng, så derfor vil foredraget by på mye latter og glede.

Meld deg på her – frist 1. mars

Om fordraget

På en arbeidsplass representerer vi et mangfold av forskjellige aldre, persontyper og kulturer. Man lærer mye av de som er ulike oss selv, og man kan utfylle hverandre veldig godt hvis man er forskjellige med ulik kunnskap, erfaring – og personligheter. Samtidig er det viktig ikke å innta en holdning om at «sånn er jeg», hevder Flateby. Hun mener at både ledere og medarbeidere bør jobbe mer aktivt for å endre adferd; hva vi sier og hva vi gjør.

For å oftere være den beste utgaven av oss selv: Gjør litt mer av noe og litt mindre av noe annet. Dette kommer du til å få gode og morsomme eksempler på i foredraget, som du kanskje vil kjenne deg mer enn godt igjen i.

Arrangører er:
  • NHO Service og Handel
  • Renholdprodukters Leverandørforening (RELE)
  • Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR)
  • Renholdsnytt

Meld deg på her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!