NHO Service og Handel

Innhold

Vi inviterer til feiring og lansering

Nyhet, Drift og Service, Renhold

Publisert

16. mai blir det digital feiring og lansering av Kompetansestandarden.

Vi feirer splitter ny Kompetansestandard!

Kompetanse er nøkkelen til kvalitet og vekst. Derfor lanserer vi nå et verktøy som plasserer renholdsbransjen fremst blant nytenkende kompetanseløft.

Det siste året har flere bedrifter fra Renholdsbransjen i NHOSH og relevante aktører samarbeidet om å definere en felles faglig standard for Grunn- og yrkeskompetanse for renholdere. Renholdere vil dermed få mulighet til å formalisere fag- og realkompetanse tidlig i karrieren sin, på nivåene før fagbrev.

Resultatet er en app-basert, seriøs, smart oppbygget og morsom opplæring som kombinerer teoretisk og praktisk kompetanse.

Kompetansestandarden vil bli et supert bidrag til NHO Service og Handels medlemsbedrifter:

en felles faglig kompetansestandard for bransjen, engasjerende opplæring for renholderne og ikke minst et godt opplæringsverktøy for lederne.

Kompetansestandarden blir tilgjengelig fra sommeren 2021. Det vil vi feire sammen med bransjen, våre gode samarbeidspartnere og ikke minst alle som mener at faglig kompetanse og livslang læring er viktig!

Flere spennende gjester blir med oss i studio, det blir gode smakebiter fra Kompetansestandarden og en oppskrift på hvordan du som medlem kan ta den i bruk.

Vi håper du vil feire sammen med oss!

 

Klikk her for å melde deg på.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt