AB Solutions kjøper landskap-tjenester

fem personer

Bildet er tatt i Strandvei­parken i Trondheim, der Din Gårdsplass har utarbeidet ute­områdene. Personene er fra venstre: Marte Derås (Region­direktør AB Solutions) Stein Storsve (Region­leder Landscaping Din Gårdsplass), Arnt Ofstad (Salg og marked Din Gårdsplass), Stig Malte Aarnseth (Prosjekt­leder 3 Kløver), Tor Birger Nilsen (Prosjekt­leder 3 Kløver). Foto: AB Solutions.

AB blir total­leverandør – både inne og ute i Midt-Norge og Nord-Norge ved å kjøpe landskaps­bedriftene Din Gårdsplass Drift AS og 3 Kløver AS.

– Med dette oppkjøpet har vi virkelig satt fokus på Trondheim og region nord med hele vårt tjeneste­tilbud, sier daglig leder Frode Standahl i en pressemelding. Han forteller at AB Solutions nå er på jakt etter nye lokaler for å sam­lokalisere trondheimskontoret.

Vil bli en av de største

AB Solutions ble etablert som en renholds­bedrift i 1991 og er på vei til å bli et av Norges største FM-selskap. Eierne av selskapet er fortsatt aktive i daglig drift. Hoved­kontoret ligger i Bergen og det er etablert regions­kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim. Konsernet består i dag av om lag 1.200 ansatte.

– Vi leverer profesjonelle tjenester innen renhold, kantine, eiendoms­drift, hotell, vakt­mester og kontor­støtte, det vil si komplette FS/FM-løsninger, sier Standahl. AB Solutions har et langsiktig mål om å utvikle selskapet til et av de største privat­eide FM-selskapene.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt