– Du blir ikke god alene

Nyhet, Drift og Service, Renhold

Publisert

Kjetil André Aamodts foredrag «Du blir ikke god alene» tar konferanse­deltakerne med på en unik reise til verdenstoppen.

Lederkonferansen Bygg Ren Verdi arrangeres av NHO Service og Handel, NFSR, RELE og Renholdsnytt, og alle som jobber med renhold, eiendomsdrift og forvaltning er i mål­gruppen når vi samles til konferanse og messe 19.-21. april.

Hovedtema denne gang er: Hvordan få til samarbeid, samspill og samskaping i egen virksomhet?

Tradisjonen tro vil det også bli en omfattende leverandør­messe med nyheter, innovasjoner, tips og råd.

Et av høydepuktene på konferansen er Kjetil André Aamodt, som snakker om at lagspill og samarbeid er en viktig ingrediens for å lykkes. Uansett arena. Kjetil André Aamodt er Norges mest­vinnende alpinist, med imponerende 20 mesterskaps­medaljer, hvorav fire OL-gull og fem VM-gull. Han var gjennom flere år verdens beste alpinist. Med foredraget «Du blir ikke god alene» tar han med konferanse­deltakerne på en unik reise til verdenstoppen.

Konferansens røde tråd

Alle som tilbyr tjenester innenfor drift- og service­området vet det godt: Det er menneskene det kommer an på. Gode tjenester koker ned til samarbeid.

Den norske modellen for arbeids­livet er basert på samarbeid og samspill mellom parter med ulike interesser. Norsk næringsliv og offentlig virksomhet er på topp i verden når det gjelder produktivitet og innovasjon. Dette handler mye om at det er etablert gode former og arenaer for samarbeid i det daglige og når det virkelig gjelder.

På sitt beste gir samspillet og samskapingen mellom kommuner, fylker og statlige virksomheter og lokalt næringsliv nye løsninger, kvalitet og effektive tjenester.

Mer her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt