Nokas vokser i Sverige

Publisert

#205

Ved utløpet av 2017 vil 4.500 medarbeidere ha Nokas som arbeidsgiver i Sverige med en årsomsetning på ca. 2 milliarder NOK. Bare i 2017 har Nokas rekruttert over 1.000 nye medarbeidere og sikret seg nye avtaler for rundt 600 millioner SEK.

Tidligere i år overtok Nokas det som omtales som Sveriges største sikkerhetsoppdrag, nemlig sikkerhetskontrollen på Arlanda. Samtidig startet Nokas også den omfattende sikkerhetsleveransen til Saab-konsernet, både i Sverige og en rekke andre steder i verden. Nokas er medlem av NHO Service.

Nå har Nokas sikret seg to nye store kontrakter i Stockholms-regionen hvor Nokas skal levere vakttjenester til Stockholm Stad og parkeringstjenester til Stockholm Parkering. Disse to kontraktene alene representerer en årlig omsetning på rundt 100 millioner SEK.  I tillegg kommer en rekke andre nye avtaler som til sammen betyr at Nokas i år fyller på med nye kontrakter for rundt 600 millioner SEK i Sverige.

- Strategien vi har lagt for ekspansjon i Sverige bærer nå frukter, sier konsernsjef Heine Wang. Vi er offensive i markedet og lykkes fordi vi klarer å levere høyt kvalifiserte tjenester til konkurransedyktige priser. I tillegg har vi skapt et konkurransefortrinn ved at vi kan levere et bredere spekter av sikkerhetsprodukter og tjenester enn våre konkurrenter inn i samme avtale. Det betyr besparelser både for kundene og oss.

1000 nye medarbeidere i 2017

Den kraftige veksten medfører at Nokas bare i år kommer til å ansette mer enn 1000 nye medarbeidere i Sverige.  – Kontrakten med Stockholm Stad og Stockholm Parkering alene, vil sysselsette nærmere 200 medarbeidere.  Ved utløpet av 2017 vil 4500 medarbeidere ha Nokas som arbeidsgiver i Sverige med en årsomsetning på ca. 2 milliarder NOK, og dette er bare begynnelsen. Med så stor vekst er det en spennende utfordring å få tak i nok kvalifisert arbeidskraft, men dette har vi lagt gode planer for, sier Heine Wang.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!