Nokas inngår unikt samarbeid med Stockholm by

Publisert

#205

Ordensvaktenes viktigste verktøy er dialog med byens innbyggere. (Foto: Nokas).

Håndplukkede ordningsvakter fra Nokas skal øke tryggheten for innbyggerne i Stockholm. Til nå har dette vært en politioppgave.

Stockholm by har siden august 2017 hatt en rammeavtale om sikkerhetstjenester med vår medlemsbedrift Nokas. Nå utvides samarbeidet. 18 håndplukkede ordningsvakter skal bidra til å øke Stockholms sikkerhet. Ordningsvakter må ikke forveksles med vektere, da de har opplæring fra politiet og har begrenset politimyndighet. Det fins ikke tilsvarende i Norge.

- I dag er vi ekstra stolte. Det er første gang Nokas får en slik utfordring, sier David Larsson, konsernsjef, Nokas Security som har ansvar for rekruttering, opplæring og utøvelse av tjenesten.  Ordningsvaktene skal fungere hovedsakelig om ettermiddag og tidlig kveld. Fem biler spres rundt om i byen. Prosjektet skal pågå i en forsøksperiode ut året.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!