NHO Service og Handel

Innhold

Norges største sikkerhetsoppdrag til Nokas

Nyhet, Sikkerhetsbransjen

Publisert

Sikkerhetskontroll

I løpet av de neste fem årene skal Nokas kontrollere 125 millioner reisende på Gardermoen (Foto: Nokas).

Avinor har gitt Norges største sikkerhetsoppdrag til vår medlemsbedrift Nokas. Kontrakten er på 2,7 milliarder kroner og gir arbeid til rundt 900 ansatte på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Nokas har fått oppdraget med å levere sikkerhetstjenester på Oslo Lufthavn Gardermoen i inntil åtte nye år.

Sikkerhetsoppdraget omfatter sikkerhetskontroll av både reisende og gods. I tillegg skal Nokas levere en rekke sikkerhetstjenester på lufthavnen forøvrig. Nokas har hatt oppdraget siden 2008.

- Jubelen står i taket hos oss i dag, sier Kjell Frode Vik, administrerende direktør i Nokas Aviation Security. Vi er stolte og ydmyke over at OSL viser oss ny tillit. Oppdraget betegnes som Norges største sikkerhetsoppdrag. Vi gleder oss til fortsatt å ivareta sikkerheten på Norges hovedflyplass og bidra til at de reisende på OSL kan reise trygt og behagelig i årene som kommer.

Den nye avtalen tre i kraft 1. mars 2019. Varigheten på avtalen er 5 år med ytterligere opsjoner på 2+1 år. Nokas har fra før også ansvaret for sikkerhetskontrollen på Stockholm Airport Arlanda.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!